Stoiximan Super League

Νέα αρχή στον Παναιτωλικό, κορυφή ο Ολυμπιακός

Το παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΛ είναι εκείνο που πλαισιώνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στις 19:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, λίγες ημέρες πριν από το σπουδαίο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League και το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο φαληρικό γήπεδο.

Οι Πειραιώτες είναι… μουδιασμένοι με την είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Ματιέ Βαλμπουενά, η απουσία του οποίου θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας μετά τις νέες εξετάσεις που θα υποβληθεί.

Ο Λοβέρα είναι πιθανό να πάρει τη θέση του Γάλλου άσου, ενώ στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει ο Ποντένσε που πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιό του και προέρχεται από έναν μικροτραυματισμό.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη με την οποία θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων στην 7η αγωνιστική ή και να ξεφύγει μετά τους αγώνες της Κυριακής.

Οι Κρητικοί, από τη μεριά τους, είναι μία από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, σκοράρει αρκετά συχνά και σίγουρα θα αποτελέσει έναν επικίνδυνο αντίπαλο για τον Ολυμπιακό.

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο τοπικός Παναιτωλικός φιλοξενεί την ΑΕΛ. Οι Αγρινιώτες έχουν πλέον νέο προπονητή μετά την λύση της συνεργασίας με τον Λουίς Κάστρο και την έλευση του Μάκη Χάβου στον πάγκο της ομάδας.

Ο Παναιτωλικός μετά από έξι ματς έχει μόλις έναν βαθμό και αυτός την προηγούμενη εβδομάδα, στο 0-0 με τη Λαμία, και βρίσκεται πάνω από τον Πανιώνιο που έχει αυτή τη στιγμή -2 (μετά την ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών).

Η ΑΕΛ μετά τις νίκες επί της Ξάνθης και στην έδρα του Άρη, «κόλλησε» στο 0-0 με την ΑΕΚ στη Λάρισα και τώρα θέλει να επιστρέψει ξανά στις νίκες απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει προβληματίσει με την εικόνα του τη φετινή σεζόν.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής



Η επόμενη (8η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x