Stoiximan Super League

Νέα εκδίκαση προσφυγής στο ΣτΕ κατά της Αγια-Σοφιάς - AEK: «Ανελέητος πόλεμος»

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για να μπουν εμπόδια στην κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς». Νέα εκδίκαση προσφυγής στο ΣτΕ, αυτή την φορά για την ΜΠΕ, ενώ ο δήμος μοιράζει φυλλάδια κατά της υπογειοποίησης.

Παρότι η πρώτη φάση των εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αλλά και της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε» δεν σταματούν να βρίσκουν εμπόδια για την «Αγια-Σοφιά».

Οι άνθρωποι της Ένωσης που «τρέχουν» για το πρότζεκτ του γηπέδου θα κληθούν να πάνε στο ΣτΕ στις 18 Οκτωβρίου, αυτή την φορά για προσφυγή εναντίον της Μελέτης Περιβαντολογικών Επιπτώσεων, η οποία είχε κατατεθεί μετά την έγκρισή της από τον Πάνο Σκουρλέτη τον Μάρτιο του 2016. Εκτός αυτού έχει γίνει ακόμη μία προσφυγή στη Διεύθυνση Δασών, από άτομα που είναι τόσο κατά της υπογειοποίησης όσο και του γηπέδου.

Από εκεί και πέρα η δημοτική αρχή συνεχίζει να εκφράζει την αντίθεσή της με την υπογειοποίηση. Μάλιστα ενόψει του σημερινού συμβουλίου όπου θα συζητιόταν το συγκεκριμένο θέμα, ο Άρης Βασιλόπουλος ζήτησε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Δημαρχείο ενώ μοίρασε και φυλλάδια στα οποία εκφράζει την αντίθεσή του για το συγκεκριμένο έργο, το οποίο είναι αλληλένδετο με το πρότζεκτ του γηπέδου.

inner

inner

inner

Τέλος τα εμπόδια «κλείνουν» με το θέμα που έχει προκύψει με το παραχωρητήριο και την αγωγή των διαγραφέντων από την Ερασιτεχνική, όπου οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα κάνουν έφεση προσβάλλοντας την πρωτόδικη απόφαση με έφεση.

Η θέση των ανθρώπων της Ένωσης για όλα τα παραπάνω είναι ξεκάθαρη:
«Εχουμε δώσει διαρκή αγώνα νομιμότητας. Εχουμε ήδη δικαιωθεί από την Ολομέλεια του ΣτΕ. Η ΑΕΚ δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια αλλά θα αντιδράσει απέναντι σε όλα αυτά. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και μια γροθιά για το μεγάλο μας όνειρο κόντρα στον ανελέητο πόλεμο που εξακολουθούμε να δεχόμαστε».

Παράλληλα, οι συσκέψεις ανάμεσα σε όλα τα μέλη που ασχολούνται με το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι συνεχείς. Με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανδριόπουλο αλλά και κορυφαίους νομικούς οι άνθρωποι της ΑΕΚ που τρέχουν το θέμα του γηπέδου οργανώνουν την αντεπίθεσή τους και δείχνουν αισιόδοξοι πως όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x