Την απόφαση να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο για να εμποδίσουν τη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες πήραν οι άνδρωποι της Μπόκα Τζούνιορς, όπως αποκάλυψε ο Ντάνιελ Ανχελίτσι.

Μετά την απόρριψη της προσφυγής που είχαν καταθέσει στην CONMEBAL, οι άνθρωποι της Μπόκα θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά, μετά την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν της αποστολής κατά την άφιξη στο γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ.

«Εμπιστευόμαστε τους κανονισμούς της CONMEBAL. Θα προσφύγουμε και στο TAS», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Μπόκα.

Για την απόφαση να γίνει ο δεύτερος τελικός στη Μαδρίτη -αντί στην έδρα της ομάδας του- σχολίασε: «Είμαστε εντάξει, αλλά έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Κοστίζει πολύ να βρεθείς στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά είμαστε έκπληκτοι με την απόφαση να γίνει το παιχνίδι στη Μαδρίτη. Νομίζαμε ότι θα γινόταν σε άλλο μέρος της Αργεντινής ή κάπου στη Λατινική Αμερική».

Για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της Ρίβερ Πλέιτ, Ντ’Ονόφριο, είπε: «Γνωρίζουμε την ευθύνη που έχουμε και οι δύο. Υπάρχει αντιπαλότητα, αλλά αυτές τις μέρες έχουμε ζητήσει από τους οπαδούς μας να είναι ευπρεπείς και να αφήσουν την καλύτερη ομάδα να νικήσει. Δεν θα θέλαμε ποτέ να υπάρχει τόση επιθετικότητα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ