Γ' Εθνική

Νέα σημαντική ενίσχυση για τον Εργοτέλη!

Ο Άγγελος Ζουμπουλάκης αποτελεί την όγδοη προσθήκη του Εργοτέλη δίνοντας συνέχεια στο μεταγραφικό «κρεσέντο» του συλλόγου.

Την όγδοη μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Εργοτέλης!

Ο Άγγελος Ζουμπουλάκης είναι το επόμενο «χτύπημα» του προέδρου, Γιώργου Βρέντζου, ο οποίος θέλει να βάλει γερά... «θεμέλια», ώστε ο σύλλογος να είναι περαστικός από τη Γ' Εθνική.

Ο 27χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα και επιστρέφει στην Κρήτη μετά από ένα εξάμηνο, καθώς μέχρι τον Ιανουάριο άνηκε στο δυναμικό του Πλατανιά. Επίσης, έχει φορέσει τις φανέλες των Ατρομήτου (από εκεί ξεκίνησε), Φωστήρα, Καλλιθέας, Θρασύβουλου και Κέρκυρας (πρώτη θητεία).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τη συμφωνία και οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άγγελου Ζουμπουλάκη.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Άγγελος Ζουμπουλάκης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Ελπίζω και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι περαστική απ' αυτές τις κατηγορίες, γιατί ο Εργοτέλης ανήκει στην Super League. Πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η προσέγγιση του Προέδρου κ. Γιώργου Βρέντζου, του οποίου οι φιλοδοξίες και οι στόχοι συμβαδίζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία μου. Στο ποδόσφαιρο δεν σου χαρίζεται τίποτα. Με σεμνότητα, ταπεινότητα και σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε υγεία και πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο στόχος είναι αρχικά η άνοδος στην Football League και εν συνεχεία η επιστροφή του Εργοτέλη στην Super League!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x