Stoiximan Super League

Νέα συμφωνία για χορηγό ο ΠΑΟΚ

Τα προϊόντα κλιματισμού GREE είναι πλέον official Partner της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μία νέα χορηγική συμφωνία για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά συμφώνησε με εταιρεία κλιματισμού για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

«Η GREE είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως εφεξής θα αποτελεί Official Partner της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας του ΠΑΟΚ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2016-2017), τόσο στους αγώνες του Πρωταθλήματος Super League, όσο και στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και στις φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας», αναφέρει και η ανακοίνωση της εταιρείας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία της GREE με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η GREE σήμερα αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους «παίκτες» του κλιματισμού σε διεθνές επίπεδο με αυξανόμενη δυναμική και διείσδυση στην εγχώρια αγορά. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μία πολύ σημαντική Ελληνική ομάδα, με μακρά ιστορία και με μεγάλη δυναμική περαιτέρω εξέλιξης. Είμαι σίγουρος πως αυτή είναι η αρχή μίας επιτυχημένης συνεργασίας και θα ήθελα να ευχηθώ στον προπονητή, στους παίκτες αλλά και στη διοίκηση της ομάδας μία καλή και γεμάτη επιτυχίες αγωνιστική χρονιά», ανέφερε ο Αλέξιος Μαυρογένης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου εταιρειών Μαυρογένη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x