Ισπανία

Νέα «τριάρα» της Ρεάλ, αυτή τη φορά επί της Μίλαν (video)

Μετά το 3-1 επί της Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτς επικράτησε χθες το βράδυ με το ίδιο σκορ απέναντι στη Μίλαν, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Νέα εμφάνιση που δίνει υποσχέσεις για τη φετινή χρονιά στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της ομάδας.

Οι «μερένχες» επικράτησαν με σκορ 3-1 της Μίλαν, λίγες ημέρες μετά που είχαν νικήσει τη Γιουβέντους (χωρίς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ) στην Αμερική για το International Champions Cup.

Tο σκορ άνοιξε στο 2ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά ο Μπενζεμά και δύο λεπτά αργότερα ο Ιγκουαΐν πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπέιλ έκανε το 2-1, σκοράροντας σε τρίτο διαδοχικό φιλικό για τη «βασίλισσα της Ευρώπης», και ο Μαγιοράλ στο 91' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ενδεκάδες

Ρεάλ (Λοπετέγκι): Νάβας (78’ Λούνιν), Μαρσέλο (46’ Νάτσο), Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ (77’ Λόπεθ), Καζεμίρο (46’ Θεμπάγιος), Κρόος (60’ Γιορέντε), Ίσκο (76’ Μόντριτς), Ασένσιο (77’ Βινίσιους), Μπέιλ (77’ Βάθκεθ), Μπενζεμά (77’ Μαγιοράλ)

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Ροντρίγκεζ, Μουσάκιο (83’ Μπελανόβα), Ρομανιόλι, Καλάμπρια (82’ Σίμιτς), Μπίλια (65’ Χοσέ Μάουρι), Κεσί, Μποναβεντούρα (56’ Τσαλχάνογλου), Μπορίνι (46’ Κουτρόνε), Σούσο, Ιγουαΐν (65’ Μπάκα)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x