Stoiximan Super League

Νέα χορηγία ανακοίνωσε ο Ατρόμητος

Ακόμα μία νέα χορηγική συμφωνία ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το Car.gr με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2019-20!

Η κορυφαία μηχανή αναζήτησης καινούργιων και μεταχειρισμένων οχημάτων στην Ελλάδα αποτελεί από φέτος ένα από τους βασικούς χορηγούς της Περιστεριώτικης ΠΑΕ ενισχύοντας την ομάδα ενός από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής.

Το Car.gr έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο πίσω μέρος της φανέλας του Ατρομήτου τόσο στις δυο διπλές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις όσο και στους εγχώριους αγώνες.

Η νέα αυτή συνεργασία είναι μια επιβράβευση της ανοδικής πορείας και των συνεχόμενων επιτυχιών του Ατρομήτου με σκοπό την επιτυχημένη προβολή του Car.gr σε κάθε γωνιά της χώρας μας μέσω της φανέλας μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της Superleague.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η ιστορία του Car.gr ξεκίνησε το έτος 1999 όταν και εισήγαγε την καινοτομία στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι αγοραπωλησίες οχημάτων στην Ελλάδα.

Η ενασχόλησή μας με τον κλάδο του αυτοκινήτου μας βοήθησε να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της Ελληνικής Αγοράς πολύ σύντομα. Σήμερα αποτελούμε τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης καινούριων και μεταχειρισμένων οχημάτων και μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα σε όλους τους κλάδους.

Η τεχνογνωσία μας αυτή στον χώρο των αγγελιών οχημάτων αποτέλεσε το εφαλτήριο για την δραστηριοποίησή μας στον γενικότερο κλάδο των αγγελιών.

Στο Car.gr υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να αναζητήσει ή να καταχωρήσει εντελώς Δωρεάν:
• Αγγελίες Οχημάτων καινούριων & μεταχειρισμένων
• Αγγελίες Ανταλλακτικών καινούριων & μεταχειρισμένων
• Μικρές Αγγελίες καινούριων & μεταχειρισμένων
• Αγγελίες Ακινήτων από ιδιώτες & μεσίτες

Φιλοξενούμε τις αγγελίες ιδιωτών & εμπόρων προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς και κάνοντας την αγοραπωλησία ακόμη πιο εύκολη. Καθημερινά προσφέρουμε τη δυνατότητα σε εκατομμύρια επισκέπτες να κάνουν μια πλήρη έρευνα αγοράς, να συγκρίνουν και να βρουν ό,τι ψάχνουν.

Για εμάς αποτελεί δέσμευση προς τα εκατομμύρια των επισκεπτών μας, η παροχή ακόμη πιο ολοκληρωμένων και καινοτόμων λύσεων στο μέλλον.

Παράγουμε σταθερά νέες θέσεις εργασίας και βοηθάμε καταστήματα και ιδιώτες στην διάθεση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους στη μεγαλύτερη κοινότητα χρηστών στην Ελλάδα.

Ενισχύουμε τον τοπικό χαρακτήρα των επιχειρήσεων δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες μας να αναζητήσουν προϊόντα, από επιχειρήσεις, οι οποίες βρίσκονται κοντά τους, με τη χρήση διαδραστικού χάρτη. Καθώς επίσης και να αναζητήσουν προϊόντα & υπηρεσίες, μέσω πλήρους καταλόγου επιχειρήσεων (πχ. συνεργεία αυτοκινήτων, ενοικιάσεις οχημάτων κ.α.)

Καταχωρήστε την αγγελία σας τώρα ΔΩΡΕΑΝ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x