Champions League

Νέες σπόντες Ράμος για τους διαιτητές στην Ισπανία

Ο αρχηγός των Μαδριλένων καταφέρθηκε για ακόμη μια φορά καταφέρθηκε κατά των διαιτητών του ισπανικού πρωταθλήματος δηλώνοντας πως στην Ευρώπη παίζει περισσότερο απ' ό,τι στην πατρίδα του.

Λίγο καιρό μετά τις δηλώσεις του για τους διαιτητές της La Liga, ο Σέρχιο Ράμος «πέταξε» νέα σπόντα για τις συχνές αποβολές του στην Ισπανία, τονίζοντας πως στο Champions League τον αφήνουν να αγωνίζεται περισσότερο.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους διαιτητές, αλλά είναι αλήθεια ότι με αφήνουν να παίζω περισσότερο εδώ και μου αρέσει αυτό» δήλωσε αρχικά ο αρχηγός της «βασίλισσας» και έπειτα αναφέρθηκε στην επίμαχη φάση των πρώτων λεπτών του αγώνα με την Ντόρτμουντ:

«Το χέρι μου στο 0-0; Η μπάλα ήρθε σε μένα πολύ γρήγορα. Είναι αλήθεια ότι βρήκε στο χέρι μου, αλλά ο Κέιλορ (Νάβας) την έδιωξε προς τα εκεί, οπότε δεν υπήρχε πρόθεση από εμένα, άρα δεν υπήρχε και λόγος να δώσει πέναλτι ο διαιτητής».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ράμος τόνισε πως η Ρεάλ κυριάρχησε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει απλά να παίζει το ποδόσφαιρό της για να πετύχει τους στόχους της.

«Πάντα η Ντόρτμουντ το κάνει δύσκολο για εμάς. Είναι μια πολύ δυνατή έδρα, με φιλάθλους που το δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Παρ' όλα αυτά, από το πρώτο λεπτό δείξαμε πως θέλουμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι. Αυτός είναι ο δρόμος για να προχωρήσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός διεθνής.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x