Ο Νεϊμάρ λύτρωσε την Παρί πετυχαίνοντας στο 92' το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τη Στρασμπούρ (1-0), αλλά δεν γλίτωσε ξανά τις αποδοκιμασίες. Ο Βραζιλιάνος σταρ, στον οποίο το κοινό δεν συγχωρεί πως ήθελε να φύγει το καλοκαίρι, έδειξε να αδιαφορεί για τη στάση του κόσμου, αλλά τόνισε πως θα πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα και όχι απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή.

«Είμαι πολύ ήρεμος. Ξέρουμε όλοι τι έχει συμβεί, καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο για τους ίδιους, αλλά τώρα είμαι παίκτης της Παρί. Αν θέλουν να με αποδοκιμάσουν, κανένα πρόβλημα. Είμαστε, όμως, 25 παίκτες και δεν αξίζει να επικεντρώνεσαι σε έναν. Οι άλλοι παίκτες δεν το αξίζουν αυτό. Έχουμε μια ομάδα που πρέπει να στηριχθεί, να είναι κόσμος μαζί της», τόνισε ο 27χρονος άσος.

«Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήθελα να φύγω. Το είχα επαναλάβει, χωρίς όμως να ανακατευτώ στις διαπραγματεύσεις. Οι άνθρωποι εδώ ξέρουν τι έχει γίνει. Έχω προσωπικά κίνητρα και δεν έχουν σχέση με τον οργανισμό της Παρί. Όταν δεν νιώθουμε καλά σε ένα μέρος, θέλουμε να φύγουμε. Έκανα τα πάντα, αλλά δε με άφησαν. Το κεφάλαιο έκλεισε και δε θα μιλήσω άλλο. Το μυαλό μου είναι στην Παρί και θα δώσω τα πάντα στο τερέν».