Γαλλία

Νεϊμάρ και Ντάνι Άλβες ψήνουν Αλέξις Σάντσες να έρθει στην Παρί

Η «El Mercurio» αναφέρει ότι Νεϊμάρ και Ντάνι Άλβες μαζί επικοινώνησαν με τον Αλέξις Σάντσες προκειμένου να τον «φέρουν» στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το έχει βάλει στόχο η Παρί Σεν Ζερμέν από ότι φαίνεται να δημιουργήσει μια ομάδα που θα… σπείρει τον τρόμο στις υπόλοιπες. Μετά την απόκτηση του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα έναντι 222 εκατ. ευρώ, οι Παριζιάνοι θέλουν να αποκτήσουν και τον Αλέξις Σάντσες, γεγονός που ωθούν στην υλοποίηση του και ο Νεϊμάρ με τον Ντάνι Άλβες.

Οι εν λόγω αναφορές από τη Χιλή και την εφημερίδα «El Mercurio» κάνουν λόγο ότι οι δύο Βραζιλιάνοι- παλιοί συμπαίκτες του μίλησαν με τον Σάντσες για να τον πείσουν να μετακομίσει στο Παρίσι και ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένη να πληρώσει 55 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Μάλιστα, η ομάδα του Παρισιού ετοιμάζεται να προσφέρει συμφωνία που θα περιέχει εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 260.000 ευρώ!

Ο επιθετικός της Άρσεναλ έλειψε από την κατάκτηση του Community Shield και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες» αυτό το καλοκαίρι, με αρκετούς συλλόγους να παλεύουν για την υπογραφή του.

Οι υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του Χιλιανού είναι η Μάντσεστερ Σίτυ, η Τσέλσι, ακόμα και η Μπαρτσελόνα.

O Αρσέν Βενγκέρ μπορεί να πιστεύει ακράδαντα ότι δεν θα πωληθεί ο μεγάλος του σταρ αλλά οι πιθανότητες, δεν είναι με το μέρος του.

Ο Αλέξις Σάντσες πάντως είναι απεγνωσμένος, θέλει να κερδίσει τίτλους και να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο και η επιλογή της Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει ιδιαίτερα κολακευτική, διότι η Παρί του χρόνου θα βρίσκεται στο Champions League αλλά η Άρσεναλ, έχοντας τερματίσει τη σεζόν 2016/17 στην 5η θέση, θα αγωνίζεται στο Europa.

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x