Stoiximan Super League

Νέο βήμα για το προπονητικό από τον ΠΑΟΚ

Συνάντηση είχαν την Τετάρτη με τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να «τρέξουν» οι διαδικασίες για τον προπονητικό στη Θέρμη.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις πιέσεις για την επίσπευση των διαδικασιών για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης. Μετά τη χθεσινή επαφή με το Δήμο, την Τετάρτη ακολούθησε ραντεβού με τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Θανάση Καρούντζο. Παρόν στη συζήτηση ήταν και ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε διακρίνει πως υπήρξαν συνεχείς καθυστερήσεις και αναβλητικότητα στην υπόθεση του προπονητικού κέντρου, ένα έργο με προϋπολογισμό 25 εκατ. ευρώ, που θα προσφέρει θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίσει ολόκληρη την περιοχή.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε ότι τα νομικά τμήματα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας, του Δήμου, αλλά και του ΠΑΟΚ θα συνεργαστούν προκειμένου συντάξουν ως την επόμενη εβδομάδα τους όρους διακήρυξης του διαγωνισμού μακροχρόνιας μίσθωσης συγκεκριμένης έκτασης, που θα είναι βάσει των προδιαγραφών που υπάρχουν στην κείμενη νομοθεσία.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις μέχρι να ξεπεράσει όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να ξεκινήσει η κατασκευή του νέου σπιτιού της πρώτης ομάδας και όλων των Τμημάτων Υποδομής ελπίζοντας πως ο Δημόσιος Τομέας θα λειτουργήσει αποτελεσματικά», αναφέρει ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x