Stoiximan Super League

Νέο ξεκίνημα κόντρα στον «δαίμονά» του ο Παναθηναϊκός

Ο ενισχυμένος και χωρίς «βαρίδια» Παναθηναϊκός ανοίγει την αυλαία στη Super League αντιμετωπίζοντας στη Λαμία την τοπική ομάδα που τον έχει ταλαιπωρήσει πολύ.

Εκκίνηση με όνειρα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» αρχίζουν τη σεζόν στο πρώτο χρονικά ματς της Super League (19:00, ΕΡΤ Sports, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) αντιμετωπίζοντας τη Λαμία εκτός έδρας.

Το «τριφύλλι» είναι εμφανώς ενισχυμένο σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ενώ φέτος δεν υπάρχει και το περσινό -6. Απέναντί του, πάντως, έχει την ομάδα που αποδείχτηκε κακός του δαίμονας την τελευταία διετία. Σε τέσσερις αναμετρήσεις στη Λαμία έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία, ενώ έχει αποκλειστεί δύο φορές στο Κύπελλο.

Ο Γιώργος Δώνης θέλει η ομάδα του να αφήσει πίσω της ό,τι προηγήθηκε και να κάνει μια νέα αρχή. Όλα δείχνουν πως ο 49χρονος τεχνικός θα επιλέξει το 4-3-3 έχοντας τον Διούδη στο τέρμα, τους Γιόχανσον στο δεξί και Ινσούα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Πούγγουρας και ο Κολοβέτσιος (που έχει προβάδισμα αντί του Νούνες) θα είναι τα στόπερ. Ο Κουρμπέλης θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Δώνη και Ζαχίντ σε ρόλο εσωτερικών μέσων, ενώ στην επίθεση δύο εκ των τριών θέσεων είναι σίγουρες. Ο Μακέντα θα είναι σέντερ φορ και ο Κολοβός στο ένα άκρο, ενώ στο άλλο ο Χατζηθεοδωρίδης δείχνει να έχει ελαφρύ προβάδισμα αντί του Μολό, με αουτσάιντερ τον Χατζηγιοβάνη.

Πέρα από τους προαναφερθέντες στην 20μελή αποστολή βρίσκονται επίσης οι Κότσαρης, Αποστολάκης, Ζαγαρίτης, Μπουζούκης, Βέργος και Καμπετσής. Στο πλευρό της ομάδας θα είναι και τουλάχιστον 350 φίλαθλοι, που εξαφάνισαν τον συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων, που είχε εξασφαλίσει η διοίκηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x