Stoiximan Super League

Νέο πλήγμα για τον Πανιώνιο: Εκτός και ο Σαντάνα!

Συνεχίζει να μετρά προβλήματα ο Πανιώνιος και ο Μιχάλης Γρηγορίου, αφού εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Ουάσινγκτον Σαντάνα.

Ακόμα ένα πρόβλημα προστίθεται στα ήδη πολλά που υπάρχουν στον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, ο Ουάσινγκτον Σαντάνα που τραυματίστηκε στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα μεταταρσίου και του έχει ήδη τοποθετηθεί νάρθηκας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες, σε μία περίοδο που ο παίκτης έδειχνε να έχει προσαρμοστεί πλήρως στους «κυανέρυθρους» και παράλληλα ο Μανώλης Σιώπης παραμένει εκτός με τραυματισμό

Η ενημέρωση του Πανιωνίου:

Ο Ουάσινγκτον Σαντάνα, υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα. Όπως διαπιστώθηκε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει οστικό οίδημα μεταταρσίου. Αμέσως το τοποθετήθηκε νάρθηκας και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα κινείται με πατερίτσες.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έκαναν χαλάρωμα το πρωί της Δευτέρας ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν το πρόγραμμά τους.

Νέα προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο γήπεδο της Ηλιούπολης, καθώς την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x