Stoiximan Super League

Νέο σημείο πώλησης της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ

Ένα ακόμα σημείο απ’ όπου θα διατίθεται η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική.

Αυξάνονται τα σημεία απ’ όπου θα είναι διαθέσιμη στο κοινό η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

Στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της «Ένωσης», η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε ότι κάρτες θα πωλούνται πλέον και από τα καταστήματα «Γερμανός».

Υπενθυμίζεται ότι το κόστος αγοράς της κάρτας είναι στα 10 ευρώ, με τα έσοδα να διατίθενται στα τμήματα του συλλόγου και την επίδειξή της να είναι απαραίτητη φέτος, ώστε να προμηθευτεί κάποιος απλά εισιτήρια ή εισιτήρια διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ενημερώνει πως η Κάρτα φίλου ΑΕΚ πλέον διατίθεται και από τα καταστήματα "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου της. Οι Ενωσίτες θα μπορούν με τα στοιχεία τους να αγοράσουν την Κάρτα λαμβάνοντας ένα αντίστοιχο έγγραφο που θα αναγράφει επάνω τον αριθμό της.

Προσκομίζοντας το συγκεκριμένο έγγραφο θα έχουν την δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας αλλά και απλών εισιτηρίων για τους αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ εκδίδεται με κόστος 10 ευρώ και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με στόχο την ενίσχυση των Τμημάτων της «Μάνας ΑΕΚ. Οι κάτοχοί της και ΜΟΝΟ θα έχουν το δικαίωμα με την επίδειξή της να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας και απλά εισιτήρια της ΠΑΕ αλλά και ΚΑΕ ΑΕΚ.

Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθεύονται την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας τους για τη νέα σεζόν, αλλά και κατά την ηλεκτρονική αγορά διαρκείας στο aekfc.gr και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ (www.aek.gr). Τηλέφωνα επικοινωνίας:210 2584582».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x