Αγγλία

Νέο συμβόλαιο-μαμούθ για Παγέ!

Την έναρξη διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Ντιμίτρι Παγέ επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Γουέστ Χαμ, τη στιγμή που οι Κινέζοι προσφέρουν «γη και ύδωρ» σε ομάδα και παίκτη.

Τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ντιμίτρι Παγέ έχει αρχίσει η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, όπως επιβεβαίωσαν τα «σφυριά» με ανακοίνωσή τους, θέλοντας να απαντήσουν στις φήμες που ήθελαν τον παίκτη να ζητά νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η ομάδα του Λονδίνου προσφέρει στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο που μπορεί να του αποφέρει έως και 160.000 ευρώ την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, οι πάγιες εβδομαδιαίες απολαβές του Γάλλου θα αγγίζουν τις 87.000 ευρώ, συν 32.000 για κάθε εμφάνισή του. Παράλληλα, στο νέο συμβόλαιο προβλέπεται μπόνους υπογραφής συμβολαίου ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά και άλλες παροχές που εβδομαδιαίες θα αποφέρουν στον διεθνή μεσοεπιθετικό 160.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ο Παγέ που μετακόμισε στη Γουέστ Χαμ από τη Μαρσέιγ αντί 13,8 εκατ. ευρώ, αποτελεί τον καλύτερο παίκτη στη φετινή ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς και για αυτό το λόγο, ομάδα από την Κίνα ετοιμάζει πρόταση 40 εκατ. λιρών και παράλληλα εβδομαδιαίες αποδοχές στον παίκτη 175.000 ευρώ.

Με σημερινή της ανακοίνωση η Γουέστ Χαμ τόνισε ότι ουδέποτε η πλευρά του παίκτη απαίτησε νέο συμβόλαιο, ενώ επιβεβαίωσε ότι έχει αρχίσει ήδη διαπραγματεύσεις κατόπιν δικής τους πρωτοβουλία ως επιβράβευση για την απόδοση του 28χρονου.

Από τη δική του πλευρά, ο Παγέ δηλώνει περήφανος που είναι παίκτης της Γουέστ Χαμ, δείχνοντας θετικός για νέο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x