Αγγλία

Νέο συμβόλαιο σε Πίκφορντ η Έβερτον

Η διοίκηση της Έβερτον σκοπεύει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τν Τζόρνταν Πίκφορντ, μόλις επιστρέψει από τις διακοπές του, προσφέροντάς του ένα νέο, βελτιωμένο, συμβόλαιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου «Sky Sports», η Έβερτον σκοπεύει να προσφέρει νέο συμβόλαιο, με βελτιωμένους οικονομικούς όρους, στον Τζόρνταν Πίκφορντ, την επόμενη εβδομάδα που θα επιστρέψει από την άδειά του.

Ο 24χρονος γκολκίπερ βρίσκεται σε διακοπές, μετά τις… ηρωικές εμφανίσεις του με την Εθνική Αγγλίας στο πρόσφατο Μουντιάλ, ενώ το υπάρχον συμβόλαιό του με τα «ζαχαρωτά» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Η Τσέλσι φέρεται να έχει ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Πίκφορντ, σε περίπτωση αποχώρησης του Τιμπό Κουρτουά για τη Ρεάλ Μαδρίτη το καλοκαίρι, αλλά αυτό το ενδεχόμενο φαντάζει δύσκολο, δεδομένου ότι ο Άγγλος τερματοφύλακας ψηφίστηκε πολυτιμότερος της σεζόν από τους οπαδούς της Έβερτον…

Ο Πίκφορντ αποκτήθηκε πέρσι από την Σάντερλαντ, με την μετακίνησή του να κοστίζει στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ το ποσό των 30 εκατομμυρίων λιρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x