Γερμανία

Νέος αθλητικός διευθυντής στη Στουτγκάρδη ο Χίτσλσπεργκερ

Ο παλαίμαχος άσος της Στουτγκάρδης, Τόμας Χίτσλσπεργκερ, είναι από σήμερα ο νέος αθλητικός διευθυντής της, αντικαθιστώντας τον Μίχαελ Ρέτσκε που απολύθηκε λόγω των συνεχόμενων κακών αποτελεσμάτων.

Η «βαριά» ήττα της Στουτγκάρδης από τη Φορτούνα, με 3-0 μέσα στο Ντίσελντορφ, σήμανε την παραμονή της στην 16η θέση της βαθμολογίας στη Bundesliga που «μεταφράζεται» σε μπαράζ για την παραμονή.

Το κλίμα για τον τεχνικό των Σουηβών, Μάρκους Βάιντσιρλ, κάθε άλλο παρά ευχάριστο είναι με τα δημοσιεύματα περί αποχώρησής του να… δίνουν και να παίρνουν. Ωστόσο, τον Γερμανό τεχνικό… πρόλαβε, τελικά, ο Μίχαελ Ρέτσκε!

Ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης απολύθηκε σήμερα, με την διοίκηση να του χρεώνει την στασιμότητα σε όλο το αγωνιστικό κομμάτι, που «μεταφράστηκε» και στο αρνητικό σερί ηττών στο πρωτάθλημα. Με αποτέλεσμα, να είναι ορατός ο κίνδυνος του υποβιβασμού…

Όσο για τον αντικαταστάτη του Ρέτσκε στο εν λόγω πόστο; Αυτός είναι ο παλαίμαχος άσος Τόμας Χίτσλσπεργκερ, που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας ως ποδοσφαιριστής και μαζί της πανηγύρισε την κατάκτηση της «σαλατιέρας» το 2007.

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x