Αγγλία

Νέος μπελάς στη Γιουνάιτεντ με Πογκμπά!

Τα δύσκολα έχουν ήδη αρχίσει για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού το θέμα του Πολ Πογκμπά όχι μόνο ισχύει, αλλά παίρνει και νέα τροπή.

Μπορεί όλες οι κατηγορίες να έπεσαν πάνω στον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά φαίνεται ότι ειδικά στο θέμα του Πολ Πογκμπά, ο Πορτογάλος είχε αρκετά μεγάλο ποσοστό δίκιου, εφόσον ισχύουν τα νέα δημοσιεύματα που έχουν έρθει σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την «Parisien», η σχέση του Γάλλου μέσου με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αρχίζει και χαλάει, λόγω της επιθυμίας του παίκτη να αποχωρήσει για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τις συνεχόμενες δηλώσεις του, που έμμεσα ζητάει την αποχώρησή του από τη Γιουνάιτεντ, με τον Νορβηγό τεχνικό να του κλείνει την «πόρτα».

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Πογκμπά για την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι ο παίκτης του είναι απλά ευγενικός και απάντησε σε μία γενική ερώτηση και όχι σε κάτι που αφορά το άμεσο μέλλον, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει ήδη μιλήσει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για αυτό το ζήτημα.

Παρ’ όλα αυτά, αν η Γιουνάιτεντ μείνει εκτός Champions League θεωρείται δεδομένο ότι ο Πογκμπά θα ζητήσει με... επίσημο τρόπο τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x