Europa League

Νέος Ολυμπιακός για… πασαρέλα στο Μιλάνο

Στο Μιλάνο που είναι συνυφασμένο με τη μόδα, ο ανανεωμένος Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να πάρει τη νίκη απέναντι στη Μίλαν, με τον Τζενάρο Γκατούζο να παίζει το… κεφάλι του.

Στο «Σαν Σίρο», εκεί όπου έδωσε το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι πριν από 59 χρόνια, επιστρέφει απόψε ο Ολυμπιακός και αντιμετωπίζει τη Μίλαν για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (19:55, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το Μιλάνο είναι συνυφασμένο με τη μόδα και ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρουσιάσει ανανεωμένη την ομάδα του, με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από τους «ροσονέρι».

Έπειτα από το 0-0 με την Μπέτις στο Καραϊσκάκη, οι Πειραιώτες επιθυμούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων κόντρα σε έναν αντίπαλο, το ρόστερ του οποίου αγγίζει τα 475 εκατ. ευρώ!

Η Μίλαν δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και ο Τζενάρο Γκατούζο είναι με την πλάτη στον τοίχο, με τη νίκη απέναντι στη Σασουόλο να του δίνει πίστωση χρόνου.

Στο καθαρά αγωνιστικό, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Μεριά, Σισέ και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε με τον Νάτχο, ενώ ο Τουρέ θα αναλάβει ρόλο επιτελικού χαφ. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Φετφατζίδης με τον Ναουέλ και ο Γκερέρο θα είναι στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Μιράντα, Καμαρά, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Ποντένσε και Χασάν. Εκτός έμειναν ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ οι Βούκοβιτς, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος και ο τιμωρημένος Τσιμίκας.

Οι Ιταλοί αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπίγκλια, Κέσιε, Μποναβεντούρα, Σούσο, Τσαλχάνογλου και Ιγκουαΐν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μπόμπι Μάντεν, ο οποίος δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη. Φέτος ο ρέφερι από τη Σκωτία διεύθυνε στο Σίγκμα Όλομους-Σεβίλλη 0-1 για τα play offs του Europa League και στο Λιθουανία-Σερβία 0-1 για το Nations League. Είναι διαιτητής FIFA από το 2010, ενώ έχει διαιτητεύσει και αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x