Stoiximan Super League

Νέος χορηγός για τον Ατρόμητο

Την έναρξη της συνεργασίας του με γνωστή στοιχηματική εταιρία για την σεζόν 2019-20 ανακοίνωσε σήμερα ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας των δυτικών προαστίων:

«Το επόμενο ποδοσφαιρικό αστέρι της Betshop είναι ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και η ομάδα φουλάρει για νέους στόχους στο Πρωτάθλημα με τη Betshop στη φανέλα της.

Με την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 η οποία εκδόθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού, οι δύο πλευρές συνομολογούν ένωση «δυνάμεων» για ένα ακόμη καλύτερο και πιο ελκυστικό Ελληνικό Ποδόσφαιρο και η Betshop στηρίζει εμπράκτως το «καμάρι» του Περιστερίου που πρωταγωνιστεί ανελλιπώς στο Πρωτάθλημα της Super League και έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων ως μια ομάδα που την χαρακτηρίζει η «ποδοσφαιρική υγεία» και η αξιοπιστία!

Ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES, της ηγετικής, καινοτόμου και συνεχώς εξελισσόμενης πλατφόρμας η οποία προσφέρει το τεχνολογικό περιβάλλον «δράσης» του δημοφιλούς www.betshop.gr, δήλωσε:

«Μας ένωσε η έμπρακτη και συνεπής αθλητική πορεία του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Και η υπέρβαση που καθοδηγεί κάθε αγωνιστικό του στόχο. Στην πρώτη κατηγορία, ισάξια, ισχυρά, τολμηρά και δυναμικά απέναντι σε όλες τις ομάδες. Πιστεύουμε στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ και ευχόμαστε στην ομάδα να «πετάξει» σε κάθε επόμενη φάση και να μιλήσει όπως μόνο εκείνη ξέρει στις καρδιές όλων των φιλάθλων. Μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό και στηρίζουμε το καλό παιχνίδι».

Με την σειρά του ο Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ κ. Γιώργος Σπανός ανακοινώνοντας κι επίσημα το Μεγάλο Χορηγό της ομάδας του δήλωσε τα εξής: «Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ αντιπροσωπεύει έναν από τους πολυπληθέστερους Δήμους στην Ελληνική επικράτεια. Εκφράζει το Περιστέρι! Καλωσορίζουμε τη Betshop στην «οικογένεια» μας και θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνει!».

Η πρεμιέρα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ με το λογότυπο του Μεγάλου Χορηγού «Βetshop.gr» στη φανέλα του θα γίνει στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας την ερχόμενη Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία στις 20.00».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x