Γαλλία

Νιάνγκ: «Έχασα το χαμόγελό μου στην Ιταλία»

Για την θητεία του στην Ιταλία, σε Μίλαν και Τορίνο, αλλά και για το «restart» που έψαχνε στην καριέρα του μίλησε ο Εμπαγιέ Νιάνγκ σε γαλλικό μέσο.

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στα γήπεδα της Ιταλίας με τις φανέλες των Μίλαν, Τορίνο και Τζένοα, ο Εμπαγιέ Νιάνγκ μετακόμισε στην Γαλλία για λογαριασμό της Ρεν.

Ο 23χρονος επιθετικός σε συνέντευξη που έδωσε στη γαλλική «Equipe», αναφέρθηκε στην αλλαγή περιβάλλοντος που αναζητούσε, καθώς όπως τόνισε είχε χάσει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

«Τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα στην Ιταλία. Έφυγα από εκεί γιατί έπρεπε να βρω το χαμόγελό μου και την χαρά του να παίζω ποδόσφαιρο. Όταν ήμουν 16 έπαιζα για διασκέδαση» ανέφερε ο Σενεγαλέζος φορ.

«Νόμιζαν πως ήμουν ξέγνοιαστος, όμως όταν ο κόσμος με γνώριζε καλύτερα καταλάβαινε πως δεν είμαι έτσι. Όταν έχεις συμπαίκτες σαν τον Μεξές, Αμπροζίνι, Ρομπίνιο, Μπόατενγκ και Αμπιάτι, είναι σίγουρα πιο εύκολο να κερδίσεις όταν τα πράγματα στραβώσουν» συμπλήρωσε.

«Είμαι χαρούμενος που έκανα λάθη στο παρελθόν, επειδή μέσω αυτών ωρίμασα και θεωρώ πως θα γίνω καλύτερος πατέρας κάποια μέρα» προσέθεσε.

Όσον αφορά την επιλογή του να αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Ρεν τόνισε πως:

«Δεν συμφωνώ με όσους λένε πως η Ρεν είναι πισωγύρισμα για εμένα. Είμαι σε έναν σύλλογο που έχει υψηλές προσδοκίες. Ήθελα να κάνω μια νέα αρχή στην καριέρα μου. Είχα κάποια σκαμπανεβάσματα στο Τορίνο, θεωρώ πως πήγα καλά το διάστημα Νοέμβριος-Μάρτιος, αλλά στην συνέχεια τα πράγματα έγιναν περίπλοκα. Έπαιξα στην Ιταλία αρκετά χρόνια και πρόσφερα ότι μπορούσα σε κλαμπ όπως η Μίλαν».

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x