Γενικά

Νίκη από… ημίχρονο για την ΜΠΑΤΕ

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κέρδισε εύκολα, όπως μαρτυράει και το τελικό 3-1, τη Ντνεπρ Μόγκιλεφ, με τον… γνώριμό μας Μπάγκα να σκοράρει δις, το πρώτο ημίχρονο «καθαρίζοντας» τη νίκη.

Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντμίτρι Μπάγκα, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κέρδισε εντός έδρας με 3-1 τη Ντνεπρ Μόγκλιεφ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην Λευκορωσία και διεύρυνε τη διαφορά της από την δεύτερη της βαθμολογίας Βίτεμπσκ στους 10 βαθμούς!

Ο 28χρονος άσος της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στους ομίλους του φετινού Europa League άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 18’, με τον Μπάγκα να σκοράρει, βρισκόμενος στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Γιαμπλόνσκι. Ο πρώην μέσος του Ατρομήτου μάλιστα, κατάφερε με προσωπική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα, να κάνει το 2-0, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη…

Στην επανάληψη, η ομάδα του Αλιαξέι Μπάγκα κατέβασε ρυθμούς, αυτό ωστόσο δεν την απέτρεψε από το να πετύχει και τρίτο τέρμα, στο 84’, με τον Ίβανιτς να τροφοδοτεί από δεξιά τον Σκάβις κι εκείνος με δυνατό σουτ να «γράφει» το 3-0. Για να έρθει ο Σεπέλεφ, δύο λεπτά αργότερα και να πετύχει το… γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους.

Η σύνθεση της ΜΠΑΤΕ: Τσιτσκάν, Φιλίποβιτς, Γιαμπλόνσκι, Ντραχούν (62’ Ίβανιτς), Σκάβις, Ρίος, Μιλούνοβιτς, Φιλιπένκα, Στάσεβιτς (77’ Χαρτζέιτσουκ), Μπάγκα, Μουκάμ (72’ Κιζιτο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x