Stoiximan Super League

Γιορτές στην κορυφή για ΑΕΚ, δοκιμασίες για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο

Τον «άτυπο» τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα θέλει να πανηγυρίσει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης η ΑΕΚ. Δοκιμασίες σε Περιβόλια και Κέρκυρα για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο

Γιορτές στην κορυφή μετά από πολλά χρόνια ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι»(30 βαθμ.) υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης (11 βαθμ.) στις 17:15 και θέλουν να κλείσουν με νίκη την εντός έδρας παρουσία τους για το 2017, κατακτώντας τον «άτυπο» τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής στις 15:00 ο Ατρόμητος (27 βαθμ.) φιλοξενείται από την Κέρκυρα (11 βαθμ.). Οι «Περιστεριώτες» θέλουν να ολοκληρώσουν με θετικό πρόσημο την εξαιρετική έως τώρα πορεία του στο πρώτο μισό της σεζόν και σε περίπτωση νίκης έχουν την ευκαιρία έστω και προσωρινά να πιάσουν την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά οι Φαίακες βλέπουν τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα και θέλουν εκμεταλλευόμενοι τη δυναμική της έδρας τους, να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών και να πάρουν σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Τέλος η σημερινή δράση ολοκληρώνεται στα Χανιά και το γήπεδο των Περιβολίων, εκεί όπου στις 19:30 ο Πλατανιάς (6 βαθμ.) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (28 βαθμ.). Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκη τις υποχρεώσεις του στη Super League για το 2017 και παράλληλα να διατηρήσουν χωρίς… παρεμβολές τη σύνδεσή τους με την κορυφή. Οι Κρητικοί από την άλλοι παραμένουν στην τελευταία θέση της κατάταξης και πλέον το τρένο της παραμονής μοιάζει να απομακρύνεται.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16/12

Κέρκυρα – Ατρόμητος (15:00)
ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης (17:15)
Πλατανιάς – ΠΑΟΚ (19:30)

Κυριακή 17/12

Ολυμπιακός – ΠΑΣ (15:00)
Αστ. Τρίπολης – Παναιτωλικός (17:15)
Λαμία – ΑΕΛ (17:15)
Ξάνθη – Παναθηναϊκός (19:30)

Δευτέρα 18/12

Λεβαδειακός - Πανιώνιος (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x