Γερμανία

Νίκη με… άρωμα Ευρώπης για τη Χόφενχαϊμ! (video)

Η Χόφενχαϊμ κέρδισε με 4-1 τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, για την 27η αγωνιστική της Bundesliga, μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στον βαθμό και ξαναμπήκε στη… μάχη για μια θέση στο Europa League της νέας σεζόν.

Μετά από ένα «γεμάτο» παιχνίδι, η Χόφενχαϊμ νίκησε με το ευρύ 4-1 τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, στο εναρκτήριο ματς της 27ης αγωνιστικής στην Bundesliga και όχι μόνο μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στον ένα πόντο, αλλά παράλληλα… άναψε τα αίματα για την κατάκτηση της έκτης θέσης που οδηγεί του χρόνου στην Ευρώπη!



Οι «ασπιρίνες» ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι, έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 3’, όταν ο Χούμπνερ πρόλαβε με τάκλιν να διώξει προ του Φόλαντ με το τέρμα άδειο, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ απρόσμενα...

Όταν, οι γηπεδούχοι σκόραραν στην πρώτη τους φάση, στο 10ο λεπτό, με τον Μπελφοντίλ να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Κράμαριτς από αριστερά και να στέλνει με σουτ τη μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία του Χραντέτσκι!

Η Μπάγερ «απάντησε» επτά λεπτά αργότερα, με τον Φόλαντ να σκοράρει με κεφαλιά, από γέμισμα του Μπελαράμπι, φτάνοντας τα 12 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα και κάνοντας το 1-1.

inner

Μάλιστα, ο σκόρερ έχασε την ευκαιρία να βάλει και μπροστά την ομάδα του, στο 20’, καθώς δεν βρήκε καλά την μπάλα, η οποία πήγε παράλληλα με τη γραμμή και επέτρεψε στον Μπάουμαν να μπλοκάρει…

Ακολούθησαν δύο αναγκαστικές αλλαγές από πλευράς φιλοξενούμενων, μέσα σε ένα δεκάλεπτο, ενώ στο μεσοδιάστημα η Χόφενχαϊμ σκόραρε ξανά με τον Μπελφοντίλ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ, στο 32’.

Ενώ μετά από δύο λεπτά ο Κράμαριτς σέντρα από δεξιά και ο Μπιτενκούρ έκανε το σουτ πάνω στην κίνηση, για να περάσει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Χραντέτσκι και να πάνε οι δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο Αμίρι μπήκε στη θέση του τραυματία Ζοέλινγκτον στο 51’ και στην ίδια φάση κατάφερε να βάλει την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μπροστά στο σκορ, με τη… βοήθεια και του Σβεν Μπέντερ, ο οποίος κόντραρε το σουτ πρώτου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Λεβερκούζεν, για το 2-1!

Μέσα σε ένα δίλεπτο, Μπραντ και Μπέιλι απείλησαν με την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν. Και αφού δεν ήρθε το 2-2, έγινε το… 3-1, στο 61ο λεπτό, με το δυνατό σουτ του Μπελοφντίλ που έφτασε τα 10 γκολ στη Bundesliga.

Με την ψυχολογία υπέρ της, η Χόφενχαϊμ έφτασε και σε ένα ακόμα γκολ… Αυτή την φορά με τον Μπελοφντίλ να «σερβίρει», κάνοντας τη σέντρα-σουτ από θέση μέσα αριστερά μετά από αντεπίθεση, και τον Κράμαριτς να σκοράρει με κοντινή προβολή, στο 79’, διαμορφώνοντας και το τελικό 4-1!

inner

Καθώς οι παίκτες του Πέτερ Μπος σκόραραν και αυτοί, στο 82’, με τον Χάβερτς, αλλά το τέρμα του Γερμανού μέσου ακυρώθηκε για οφσάιντ...

Αναλυτικά η 27η αγωνιστική

Παρασκευή (29/03)
Χόφενχαϊμ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 4-1
(10', 61' Μπελφοντίλ, 51' αυτ. Σ.Μπέντερ, 79' Κράμαριτς - 17' Φόλαντ)

Σάββατο (30/03)
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ (16:30)
Βέρντερ Βρέμης-Μάιντς (16:30)
Φράιμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου (16:30)
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Γκλάντμπαχ (16:30)
Νυρεμβέργη-Άουγκσμπουργκ (16:30)
Λειψία-Χέρτα Βερολίνου (19:30)

Κυριακή (31/03)
Ανόβερο-Σάλκε (16:30)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Στουτγκάρδη (19:00)

Η επόμενη (28η) αγωνιστική

Παρασκευή (05/04)

Μάιντς-Φράιμπουργκ (21:30)

Σάββατο (06/04)
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Λειψία (16:30)
Σάλκε-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30)
Στουτγκάρδη-Νυρεμβέργη (16:30)
Χέρτα Βερολίνου-Φορτούνα Ντίσελντορφ (16:30)
Βόλφσμπουργκ-Ανόβερο (16:30)
Μπάγερν Μονάχου-Μπορούσια Ντόρτμουντ (19:30)

Κυριακή (07/04)
Άουγκσμπουργκ-Χόφενχαϊμ (16:30)
Γκλάντμπαχ-Βέρντερ Βρέμης (19:00)

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x