Γενικά

Νίκη με Νάτχο για το Ισραήλ (video)

Το Ισραήλ νίκησε 2-1 με ανατροπή τη Σκωτία για το Nations League. Βασικός ο μέσος του Ολυμπιακού, Μπίμπαρς Νάτχο.

Τους πρώτους βαθμούς στον Α’ όμιλο του Γ’ γκρουπ του Nations League, πανηγύρισε το Ισραήλ. Η ομάδα του Αντρέας Χέρτζογκ νίκησε 2-1 με ανατροπή τη Σκωτία στο «Sammy Ofer Stadium» της Χάιφα και έδωσε νέο ενδιαφέρον για τη συνέχεια του ομίλου, αφού και οι τρεις ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς. Βασικός και μάλιστα ως αρχηγός ήταν ο μέσος του Ολυμπιακού, Μπίμπαρς Νάτχο, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90άλεπτο.

Το Ισραήλ είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με τον Πέρετζ στο 20’, ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης υπέπεσε σε πέναλτι, ανατρέποντας τον Νέισμιθ. Ο Μάλγκριου ευστόχησε στην εκτέλεση και έδωσε στη Σκωτία το προβάδισμα με 1-0. Στο 35’, οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια σημαντική ευκαιρία με τον Καγιάλ, αλλά και πάλι ο ΜακΓκρέγκορ αντέδρασε σωστά. Η ομάδα του Αντρέας Χέρζογκ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και πίεζε για την ισοφάριση, αλλά στο 40’ στάθηκε άτυχη, αφού ο Σαχάρ σημάδεψε το δοκάρι.

Η υπεροχή του Ισραήλ καρποφόρησε τελικά στο 52’ με τον Πέρετζ, που αυτή τη φορά σημάδεψε σωστά, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ταβάτα. Εννιά λεπτά αργότερα, άλλαξε η αριθμητική ισορροπία, καθώς η Σκωτία έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σούταρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 65’, οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Ταβάτα. Δέκα λεπτά αργότερα, έφτασαν στην πλήρη ανατροπή χωρίς ιδιαίτερο… κόπο, αφού το 2-1 έγινε με αυτογκόλ του Τίρνεϊ, ο οποίος άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΜακΓκρέγκορ, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το τελικό αποτέλεσμα.



League C - Α’ όμιλος

Βαθμολογία (μετά από 2 αγώνες)

1. Σκωτία 3 (3-2)
3. Ισραήλ 3 (2-2)
2. Αλβανία 3 (1-2)

Επόμενη αγωνιστική (14/10)
Ισραήλ-Αλβανία (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x