Europa League

Νίκη… πρωτιάς ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός

Τη νίκη με την οποία θα γίνει το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους «32» του Europa League και την πρωτιά στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ.

Καθοριστικό για το ευρωπαϊκό του μέλλον φαίνεται πως είναι το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό (22:05, OTE Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους πρωταθλητές Κύπρου στο γήπεδο Καραϊσκάκη, έχοντας ως στόχο τη νίκη με την οποία θα γίνουν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους «32» του Europa League και την πρωτιά στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν και επικρατήσουν της κυπριακής ομάδας, τότε θα έχουν 6 βαθμούς και ακολουθούν οι αγώνες με Αστάνα και Γιούνγκ Μπόις στο Φάληρο, όπου μπορούν να κάνουν το απόλυτο και να συγκεντρώσουν 12 βαθμούς μέχρι την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Υπενθυμίζεται πως είναι σημαντική η πρωτιά, αφού ο Ολυμπιακός με λίγη τύχη μπορεί να αποφύγει τις δυνατές ομάδες που θα συνεχίσουν στο Europa League από το Champions League.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να επαναφέρει το 4-2-3-1, προχωρώντας παράλληλα σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια.

Στον άξονα θα είναι ο Καμπιάσο με τον Μιλιβόγεβιτς, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν ο Μάριν και ο Σεμπά. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Καρντόσο, Τσόρι, Ελιουνούσι, Μαρτίνς, Ρομαό και Βιάνα. Εκτός έμειναν οι Ρέτσος και Τσιμίκας λόγω τραυματισμών.

Από την πλευρά του, ο Τόμας Κρίστιανσεν αναμένεται να παρατάξει με 4-3-3 τον ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη. Στο τέρμα θα είναι ο Βάτερμαν, με τους Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο και Λαγό. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μπερτόλιο, Μοράις και Βίνσιους. Ως εξτρέμ θα αγωνιστούν οι Εφραίμ και Γιαννιώτας, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σωτηρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x