Europa League

Νίκη στο Κράσνονταρ και κορυφή για Χετάφε

Η Χετάφε επικράτησε μέσα στη Ρωσία 2-1 με τα δύο τέρματα του Άνχελ και βρίσκεται στην κορυφή του 3ου ομίλου. Ισόπαλο το ματς ανάμεσα σε Τραμπζονσπόρ και Βασιλεία.

Μόνη στην κορυφή του 3ου ομίλου, έμεινε η Χετάφε μετά το φινάλε της 2ης αγωνιστικής, μετά την επικράτησή της απέναντι στην Κράσνονταρ με 2-1. Τα δύο γκολ του Άνχελ ήταν αρκετά για δώσουν τη νίκη στην ισπανική ομάδα.

Ισόπαλες 2-2 έμειναν Τραμπζονσπόρ και Βασιλεία με τους Ελβετούς να βρίσκονται μόνοι στην 2η θέση του ομίλου με τέσσερις πόντους. Μετά το 1-1 του πρώτου μέρους, ο Σόσα έδωσε προβάδισμα στο 76’ στους Τούρκους, αλλά ο Οκαφόρ λύτρωσε την Βασιλεία.

Το πανόραμα του 3ου ομίλου:

Κράσνονταρ – Χετάφε 1-2
(69’ Άρι - 35’, 61’ Άνχελ)

Τραμπζονσπόρ – Βασιλεία 2-2
(26’ Παρμάκ, 78’ Σόσα - 20’ Βίντμερ, 80’ Οκαφόρ)

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:
Χετάφε 6
Βασιλεία 4
Τραμπζονσπόρ 1
Κράσνονταρ 0

Η επόμενη αγωνιστική (24/10):

Χετάφε – Βασιλεία

Τραμπζονσπόρ - Κράσνονταρ


ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2-2

Οι Ελβετοί μπήκαν αποφασιστικά το παιχνίδι, προκειμένου να το καθαρίσουν από νωρίς απέναντι στους Τούρκους. Στο 20ο λεπτό ο Μπούα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βίντμερ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι για να κάνει το 0-1 με κεφαλιά. Η απάντηση των Τούρκων ήταν σχεδόν άμεση, αφού με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Αμπντουλκαντίρ Παρμάκ ισοφάρισε με τον Όμλιν να φέρει σίγουρα ευθύνη για το τέρμα του δέχτηκε.

Μετά από ένα δεύτερο μέρος που δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις στην επανάληψη το τελευταίο τέταρτο ήταν όλα τα λεφτά. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα 2-1 με γκολ του Σόσα που τελείωσε έξοχα την δημιουργία του Νουακαέμε με πλασέ. Η Βασιλεία είχε ωστόσο την απάντηση τέσσερα λεπτά μετά με τον Οκαφόρ από ασίστ του Στόκερ.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΧΕΤΑΦΕ 1-2

Σπουδαία νίκη για την Χετάφε που επικράτησε απέναντι στην Κρασνοντάρ που δείχνει να παραπαίει. Μετά το μισάωρο οι Ισπανοί ανέβασαν στροφές και αφού οι Φαϊρ και Γκαγιέγκο προειδοποίησαν με ευκαιρίες την ρωσική ομάδα στο 32ο λεπτό και το 35ο λεπτό αντίστοιχα και κατόπιν άνοιξαν το σκορ. Ένα λάθος στη μεσαία γραμμή, η μπάλα έφτασε στον Κένεντι που έκανε την ασίστ για τον Άνχελ και αυτός με δεξί πλασέ έκανε το 1-1.

Ο Τσιτσιθόλα είχε απαντήσεις στα σουτ τον Ραμίρες και Μπεργκ στο 50’ και στο 51’ αντίστοιχα, για να έρθει το δεύτερο γκολ για την Χετάφε από τον Άνχελ, μετά από στημένη φάση. Εκτέλεση του Ραούλ Γκαρθία, μόνος του στην καρδιά της άμυνας των Ρώσων ο Άνχελ που με βολ-πλανέ έκανε το 0-2. Ο Άρι οκτώ λεπτά αργότερα μείωσε σε 2-1 αφού μπήκε από αριστερά και εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες για να σκοράρει με δεξί πλασέ, αλλά παρά την πίεση οι Ρώσοι δεν απέφυγαν ξανά την ήττα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x