Stoiximan Super League

Νίκη υπό το βλέμμα του Καρέρα αναζητά η ΑΕΚ

Η Ένωση έχει φτάσει στις τρεις αγωνιστικές που αγνοεί την νίκη με το σημερινό ματς να αποκτά μεγάλη σημασία για τους παίκτες της καθώς στο γήπεδο θα βρίσκεται και ο νέος τεχνικός της.

Τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο αναζητά σήμερα η ΑΕΚ στο παιχνίδι απέναντι στον ανεβασμένο Πανιώνιο.

Η Ένωση έχει φτάσει στις τρεις αγωνιστικές που αγνοεί την νίκη με το σημερινό ματς να αποκτά μεγάλη σημασία για τους παίκτες της καθώς στο γήπεδο θα βρίσκεται και ο νέος τεχνικός της ομάδας ο Μάσιμο Καρέρα.

Ο Κωστένογλου στο τελευταίο του ματς στον πάγκο δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός θα αλλάξει σίγουρα τον σχηματισμό σε 4-2-3-1 με τον Ολιβέιρα στην κορυφή και τους Λιβάγια, Μάνταλο και Βέρντε στα άκρα. Πίσω τους θα είναι ο Γαλανόπουλος και ο Κρίστισιτς με την άμυνα να συγκροτείται από τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Λόπες και Μπακάκη.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία των οπαδών της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις των φίλων της Ένωσης μετά τα αποτελέσματα και το μόνο που φαντάζει ως μια... αχτίδα ελπίδας είναι το παρών που αναμένεται να δώσει στις κερκίδες του γηπέδου ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση από τη Nova και περιγραφή του από τον ΣΠΟΡ FM 94,6...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x