Γενικά

«Μικρή» εκδίκηση των Γάλλων επί των Πορτογάλων

Έντεκα ημέρες μετά το χαμένο τελικό του «Stade de France» οι Γάλλοι της Εθνικής ομάδας κάτω των 19 επικράτησαν της Πορτογαλίας με 3-1 και θα παίξουν στον τελικό της διοργάνωσης.

Εκδίκηση για την ήττα της γαλλικής Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών από την Πορτογαλία στον τελικό του EURO πήραν οι παίκτες της U19. Το συγκρότημα του Λουντοβίκ Μπατελί νίκησε στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 19 τους πορτογάλους με 3-1 και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (24/7), στον οποίο θα βρει την Ιταλία, στην πόλη του Σινσχάιμ.

Στον αγώνα που διεξήχθη στο Μανχάιμ της Γερμανίας, οι Πορτογάλοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πέντρο Πατσέκο. Όμως, η απάντηση των Γάλλων ήταν άμεση και μόλις επτά λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον παίκτη της Γκινγκάμπ Λουντοβίκ Μπλας. Το ημίχρονο έκλεισε στην ισορροπία με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται ισοδύναμες εντός του αγωνιστικού χώρου.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα τη διαφορά έκανε το «αστέρι» του Κιλιάν Μ' Μπαπέ. Ο φορ της Μονακό με δύο προσωπικά γκολ στο 67' και στο 75' έδωσε ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα της Γαλλίας, η οποία δεν αντιμετώπισε πρόβλημα να διατηρήσει το σημαντικό προβάδισμα που απέκτησε.

Επιμέλεια: Θοδωρής Νταλαγιώργος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x