Γενικά

Νίκησε με buzzer-beater την Ατλέτικο η Παρί Σεν Ζερμέν (video)

Με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να μένει στον πάγκο, η Παρί Σεν Ζερμέν με γκολ στο 92’ επιβλήθηκε της Ατλέτικο Μαδρίτης (3-2) σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Σιγκαπούρη.

Επιτέλους νίκη, έστω και στα φιλικά, για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Θύμα για την ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης της οποίας επιβλήθηκε με 3-2, χάρη σε γκολ του Ποστολασί στο 92’ του αγώνα.

Στο 32’ η πρωταθλήτρια Γαλλίας άνοιξε το σκορ στο 32’ με σκόρερ τον Ενκουκού, ενώ ο Ντιαμπί στο 71’ διαμόρφωσε το 2-0, δείχνοντας ότι οι Παριζιάνοι θα φτάσουν σε μια άνετη νίκη.

Ωστόσο,η ομάδα του Σιμεόνε στο 75’ με τον Μογέχο και στο 86’ με τον Μπερνέντ έφεραν το παιχνίδι σε πλήρη ισορροπία, ωστόσο η Παρί είπε την τελευταία της λέξη στο 92’ με τον Ποστολασί να «γράφει» το 3-2.

Στον πάγκο έμεινε σε αυτό το φιλικό ο Τζιανλουίτζι, με τον Τραπ να αγωνίζεται βασικός.



Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Τραπ, Νταγκμπά (46' Ζαγκρ), Ριμάν (46' Ζορζέν - 51' Ποστολασί), Ντιαρά (46' Ντιαρά), Ενσοκί (46' Μπε Σο - 60' Μπαεμπέκ), Κουρζαουά (46' Γουεά), Λο Τσέλσο (46' Αντλί), Βεράτι (46' Μπερνέντ), Ραμπιό (46' Τουφικί), Ενκουκού (46' Ντιαμπί), Ντι Μαρία (46' Φρεσάνζ)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Αδάν, Χουάνφραν, Μόγια, Μοντέρο, Ολάμπε, Μίκελ Κάρο, Ρόδρι (64' Βίκτορ Μογιέχο), Πάρτεϊ (46' Χοακίν Μουνιόθ), Γκαμεϊρό (64' Σολάνο), Βιέτο (67' Μπόρχα Γκαρθές), Κορέα (64' Όσκαρ Πίντσι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x