Stoiximan Super League

Νίκησε στους μικρούς τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Τη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού πήρε η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα Κ-19 με τέρμα του Χριστόπουλου. Με 4-2 επικράτησαν οι Πειραιώτες στην Κ-17.

Πήρε το ντέρμπι στους μικρούς η ΑΕΚ.

Με τέρμα του Χριστόπουλου στο 78’, η Ένωση επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο Γαλάτσι στο πρωτάθλημα Κ-19 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να αμυνθούν καλά και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Όπως και οι ίδιοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις.

Ωστόσο, είχαν την ουσία και λίγο μετά τα μέσα του δεύτερου μέρους, ο Χριστόπουλος, άντεξε στα μαρκαρίσματα των Πειραιωτών και με σουτ έγραψε το 1-0, που έμεινε μέχρι τέλους.

ΑΕΚ: Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Τάμπας, Σαρδέλης (85’ Αρβανίτης), Μπότος, Χριστόπουλος, Μπογκντάνι, Πατρινός (58’ Πετρούσης), Μαχαίρας, Τσέλιος (70’ Μάρκου).

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Ράμα (81’ Γεωργαντής), Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Γαλούπης, Νεοφυτίδης (81’ Τσερκώνης), Ξενιτίδης, Φέκκας, Μαρίνος, Κωστανάσιος, Βοΐλης (82’ Μπουλάρι).

Στην Κ-17 ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-2 της ΑΕΚ εκτός έδρας για την πέμπτη αγωνιστική και συνέχισαν με το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ: Καλούδης, Κουρέας (46’ Χριστόπουλος), Ματζουρανάκης, Γκέγκα, Θεοδώρου, Πανταζέλος (87’ Μαχαίρας), Κάτσικας, Κορομηλάς (79’ Κώτσιος), Σταμούλης, Παναγιωτόπουλος (46’ Τσαρούχας), Μιχόπουλος.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τζόρβας (79’ Παπαδόπουλος), Κεραμιδάς, Ασλανίδης, Τιμολέων, Γούλας (68’ Μούκα), Θεοδωρίδης (46’ Αρσενίδης), Γεωργακόπουλος, Σταμούλης (57’ Σουρλής), Ντότης (72’ Λιάτσος), Κατσαβάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x