Ισπανία

Νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει ο Γεράι!

Ευχάριστα νέα για τον Γεράι Άλβαρεθ και την Μπιλμπάο, καθώς ο 22χρονος αμυντικός των Βάσκων νίκησε τον καρκίνο και θα επανενταχθεί σταδιακά στις προπονήσεις.

Μπορεί η Μπιλμπάο να έχασε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής των Βάσκων, Χοσέ Άνχελ Θιγάντα, μοιράστηκε με το κοινό κάποια πολύ ευχάριστα νέα. Ο Γεράι Άλβαρεθ βγήκε νικητής στη μάχη του με τον καρκίνο και θα επιστρέψει σταδιακά στη δράση.

Ο 22χρονος στόπερ είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στους όρχεις το Δεκέμβριο του 2016, αλλά μετά από εξετάσεις που του έγιναν το καλοκαίρι χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία. Αυτή φαίνεται πως είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα και ο νεαρός άσος επιστρέφει στα γήπεδα.

«Έχει επιβεβαιωθεί πως ο Γεράι θεραπεύτηκε. Είμαι πολύ χαρούμενος που η θεραπεία του είχε αποτέλεσμα. Τις επόμενες μέρες θα του δοθεί η άδεια να αρχίσει σταδιακά την επανένταξή του στις δραστηριότητες της ομάδας, ενώ θα παρακολουθείται στενά από γιατρούς», ανέφερε ο προπονητής της Αθλέτικ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x