Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ζιλ ο ''εκλεκτός'' του Ολυμπιακού, μένει το ''ναι'' της Μονακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Τουλάχιστον για άλλες δύο προσθήκες στο ρόστερ του θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας μετέφερε πως ο «εκλεκτός» των Πειραιωτών για τη θέση του εξτρέμ είναι ο Ζιλ Ντίας και επισήμανε το γεγονός πως ο Πορτογάλος άσος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μονακό στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ωστόσο, υπογράμμισε πως οι Μονεγάσκοι ενδιαφέρονται να πάρουν πίσω τον παίκτη και τα «ατού» των «ερυθρόλευκων» είναι το γεγονός πως ο Ζιλ Ντίας ανήκει μέχρι τις 30 Ιουνίου στη Νότιγχαμ και δεύτερον συνεργάζεται με τον Μέντες και παίζει θετικό ρόλο η παρουσία Πορτογάλου προπονητή στον Ολυμπιακό.

Η άλλη κίνηση αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, όπου στο «κάδρο» είναι ο Γιαπούκοβιτς, ενώ υπάρχουν αναφορές και για τον Λοντίγκιν της Ζενίτ αλλά και του μεγάλου Ντοναρούμα της Μίλαν.

Καταλήγοντας, ο Κώστας Νικολακόπουλος υπογράμμισε πως επιβεβαιώνεται το σενάριο για Χασάν και λέγεται πως παραμένει στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ το ίδιο λέγεται και για τον Μεριά που φημολογείται πως θα επιστρέψει στην Τυνησία.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x