Η δουλειά στου Ρέντη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ο Τάκης Λεμονής προσπαθεί να περάσει τα στοιχεία που θέλει στην ομάδα.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι αναλύσεις που έγιναν από το τεχνικό τιμ κατέδειξαν πως οι εξτρέμ της ομάδας δεν αξιοποιούνται σωστά, καθώς γίνονται συχνότερα αποδέκτες της μπάλας με πλάτη στην εστία και όχι με πρόσωπο, με συνέπεια να μην είναι όσο επικίνδυνοι πρέπει για τον αντίπαλο.

Ο 57χρονος προπονητής προτίθεται να δώσει περισσότερες συμμετοχές στον Φελίπε Πάρντο σε σχέση με τον Μπέσνικ Χάσι, ενώ πλέον υπολογίζεται και ο ξεχασμένος επί των ημερών του Κοσσοβάρου προπονητή, Αντρέ Μάρτινς. Όπως είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος, παρότι δεν είναι βέβαιο αν ο Τάκης Λεμονής θα επιμείνει στο 4-3-3 πάνω στο οποίο δουλεύει τις τελευταίες μέρες, θεωρεί πως ο Πορτογάλος μπορεί να αντεπεξέλθει πολύ καλά σε αυτό το ρόλο, παρότι δεν έχει το γκολ.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ