Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τι παίζει με Χασάν και Μήτρογλου»

Τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα μπορούσε να υπάρξει θέμα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, κάτι που φαίνεται πως συνδέεται με την παραμονή Χασάν, εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα δεδομένα για την παραμονή του Αχμέν Χασάν και το ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό εξήγησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά για τον Αιγύπτιο επιθετικό, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν διακαώς την παραμονή του, με τη διαφορά ότι αυτή θα ήθελε να γίνει μέσα από μία καλύτερη οικονομικά συμφωνία με την Μπράγκα και όχι με τα 2,5 εκατ. ευρώ που προβλέπει η οψιόν αγοράς. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση των διαπραγματεύσεων ο πορτογαλικός σύλλογος φαίνεται πως αρνείται να κάνει πίσω.

Σε ό,τι αφορά τον Μήτρογλου, ο Κώστας Νικολακόπουλος υπογράμμισε πως θέμα θα υπάρξει, εάν δεν προχωρήσει του Χασάν και αν ο Μήτρογλου λύσει το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ, παίρνοντας από τους Μασσαλούς το μεγαλύτερο μέρος του φετινού συμβολαίου, το οποίο συνολικά είναι πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, τόνισε πως πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι επιθυμία του Έλληνα στράικερ είναι κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x