Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Χαρακτηριστικό του Σουντανί η ικανότητα στο γκολ»

Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του Χιλάλ Σουντανί που αναμένεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος.

Την ικανότητα του Χιλάλ Σουντανί στο σκοράρισμα τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά της τελευταίας μεταγραφικής κίνησης του Ολυμπιακού.

«Παίζει δεξιά και αριστερά. Θα μπορούσε να παίξει και ως σέντερ φορ. Η καλή του θέση είναι στα πλάγια», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Ήθελε ακόμα μα προσθήκη για τα άκρα ο Ολυμπιακός. Τον Μπρούνο τον υπολογίζει πρωτίστως για το κέντρο ο Μαρτίνς και δευτερευόντως για εξτρέμ. Επίσης, ο Βαλμπουενά παίζει και ως δεκάρι. Χρειαζόταν ενίσχυση στα άκρα, με έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει και στο 4-4-2. Ο Σουντανί έχει κύριο χαρακτηριστικό την ικανότητα στο σκοράρισμα, για εξτρέμ. Αποτελεί ποιοτική προσθήκη στο σύνολο του Ολυμπιακού».

Όσο για τη συνέχεια των μεταγραφών των «ερυθρόλευκων», είπε: «Σίγουρα θέλει να φέρει στόπερ και σέντερ φορ. Αντιμετωπίζει δυσκολίες. Δεν έκατσε του Μπεργκ και κοιτάζει τις επόμενες λύσεις. Είμαστε σε επιφυλακή γιατί είναι μια κρίσιμη εβδομάδα, με δεδομένο ότι φεύγει τη Δευτέρα για Πολωνία και ο Μαρτίνς θέλει παίκτες».

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x