Europa League

Νίκολιτς: «Χαρούμενος για την ομάδα μου, αλλά όχι για τον ΠΑΟΚ»

Ικανοποιημένος για το διπλό της Βίντι στην Τούμπα, αλλά στενοχωρημένος που αυτό επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου όπως ο ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει ιδιαίτερους δεσμούς, δήλωσε ο Μάρκο Νίκολιτς.

Ως ανάμεικτα περιέγραψε τα συναισθήματά του μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Μάρκο Νίκολιτς.

Ο τεχνικός της Βίντι δήλωσε χαρούμενος για την επικράτηση της ομάδας του, αλλά τόνισε ότι δεν χαίρεται για τους φιλάθλους του «δικεφάλου», αφού έχει δεσμούς με την ομάδα.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, σημείωσε ότι οι παίκτες του έδειξαν πειθαρχία και στάθηκε στο γεγονός, όπως ανέφερε, ότι κράτησαν έναν τέτοιον αντίπαλο χωρίς ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκολιτς

Για τη νίκη της Βίντι: «Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μου. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και είχαμε καλή πειθαρχία. Καταφέραμε να κρατήσουμε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ χωρίς ευκαιρία. Θα ήθελα να συγχαρώ τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Δεν είμαι χαρούμενος για τον ΠΑΟΚ και το λέω αυτό για τους δεσμούς που έχω με την ομάδα.

Είμαι χαρούμενος, όμως, με την ομάδα μου και το αποτέλεσμα που πήραμε. Το ενδιαφέρον είναι ότι έχουμε μια ομάδα με εννιά βαθμούς και τρεις που ισόβαθμους, οπότε έχει ενδιαφέρον τι θα γίνει στη συνέχεια»
.

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Δεν τους είπα κάτι ιδιαίτερο. Επέμενα στο γεγονός ότι το ματς δεν έχει ολοκληρωθεί και θα πρέπει να διατηρήσουμε το υπέρ μας προβάδισμα».

Για το αν περίμενε αυτή την εικόνα από τον ΠΑΟΚ: «Όπως ανέφερα και χθες, ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Κάποιοι από τους βασικούς του παίκτες έλειπαν στο ξεκίνημα και αυτό διευκόλυνε την κατάσταση για εμάς. Ήμασταν πολύ συμπαγείς και καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Σε δύο εβδομάδες θα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο ΠΑΟΚ μας διάβασε καλά, γνωρίζει τον τρόπο που παίζουμε. Έχει καλύτερη ποιότητα από εμάς. Εγώ όμως πιστεύω στην ομάδα μου και περιμένω το καλύτερο από αυτούς».


Για την απόδοση της ομάδας του: «Αυτή τη στιγμή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας. Δεν μπορούμε να μιλάμε σα να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, όταν οι αγωνιστικές είναι σε εξέλιξη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x