Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αισιόδοξη η πλευρά του Ταϊλανδού για συμφωνία για τον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες για τις συζητήσεις της PAN ASIA με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αισιόδοξη εμφανίζεται η πλευρά της PAN ASIA για την κατάληξη των συζητήσεων με τον Γιάννη Αλαφούζο για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης αυτό προκύπτει κυρίως από την τελευταία ανακοίνωση από το γραφείο του κ.Αλαφούζου, η οποία έχει ικανοποιήσει την πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων μετέφερε και άλλες πληροφορίες για τις συζητήσεις που υπάρχουν αλλά και των προθέσεων της PAN ASIA.

Όπως ανέφερε, ο Ζάχαβι δεν θα έχει συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό, αντίθετα με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ο οποίος θα έχει λόγο στις αποφάσεις για την ομάδα. Υπάρχει σοβαρή σκέψη να αναλάβει υψηλό πόστο ο Αβραάμ Γκραντ.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ένας από τους όρους της PAN ASIA είναι να μην υποβιβαστεί η ομάδα στη Β’ Εθνική, με τον Τάσο Νικολογιάννη να προσθέτει ότι οι άνθρωποι της ομάδας διαβεβαιώνουν ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x