Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Απίθανο να αποφύγει την τιμωρία αποκλεισμού από την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός…»

Οι άνθρωποι του συλλόγου κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι διακανονισμοί ως το τέλος του μήνα και να αποφευχθεί η… καμπάνα από την UEFA.

Αγώνα δρόμου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι διακανονισμοί ως το τέλος του μήνα και να αποφευχθεί η… καμπάνα από την UEFA, κάνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, δυστυχώς, όμως, όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, φαίνεται πως «είναι απίθανο να αποφύγει την τιμωρία του αποκλεισμού για έναν χρόνο από την Ευρώπη».

Σημείωσε, εξάλλου, πως η συνολική οφειλή, που πρέπει να διακανονιστεί άμεσα, είναι γύρω στα 7-8 εκατ. ευρώ, αλλά και ένας μέρος του ποσού να τακτοποιηθεί, το «τριφύλλι» θα τη γλιτώσει, αν και, όπως είπαμε, φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο…

Από εκεί και πέρα, τόνισε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια, για να «σπάσει» το συμβόλαιο του Λουτσιάνο, που, πάντως, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Τέλος, είπε πως η σημερινή (14/2) προπόνηση ξεκίνησε με 1,5 ώρα καθυστέρηση, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκλεισε τους παίκτες του στα αποδυτήρια και τους έδειχνε βίντεο από την αναμέτρηση στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ…

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στους 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x