Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αύριο στην Αθήνα ο Δώνης για να υπογράψει»

Στην τελική ευθεία μπαίνει η έναρξη της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη, όπως ανέφερε μέσω του ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη, με τον Τάσο Νικολογιάννη να αναφέρει στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο 49χρονος τεχνικός θα έρθει στην Αθήνα αύριο για τις… τζίφρες.

«Αύριο θα είναι στην Αθήνα ο Γιώργος Δώνης, όπου θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο και μετά θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Παράλληλα, θα έχει και συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα, παρότι οι δυο τους τα λένε καθημερινά», ανέφερε μεταξύ άλλων επί του θέματος.

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» επισήμανε ότι ο Δώνης θα κάνει αξιολόγηση στο πρώτο δεκαήμερο των προπονήσεων του Παναθηναϊκού ως προς το ποιους από τους «μικρούς» θα πάρει μαζί στην προετοιμασία.

Ενώ τόνισε πως, μέσα στο επόμενο πενθήμερο θα μάθουμε και το αν θα έρθει στην Αθήνα ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ, αν και πόσα χρήματα θα βάλει για την ΑΜΚ και αν θα έχει τελικά δια ζώσης συνάντηση με τον Αλαφούζο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x