Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δοκίμασε 3-5-2 στην προπόνηση ο Ουζουνίδης»

Την αλλαγή συστήματος στο ματς με τον ΠΑΣ στου Ζωσιμάδες σκέφτεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που δοκίμασε στην προπόνηση και το 3-5-2.

Ευελιξία καλείται να δείξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέχεια του πρωταθλήματος, εξαιτίας των προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ των «πρασίνων».

Ο Εβρίτης τεχνικός στερείται ακραίων και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει το σύστημα του «τριφυλλιού», αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, ο Ουζουνίδης δοκίμασε στην προπόνηση το 3-5-2 και πλέον το σκέφτεται σοβαρά να παρατάξει την ομάδα του με αυτό τον τρόπο.

Έτσι λοιπόν ο Ουζουνίδης, δοκίμασε τον Γιόχανσον να πλαισιώνει τους Κολοβέτσιο και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας. Στις πτέρυγες τοποθέτησε τους Κουλιμπαλί, Ινσούα, τον Κάτσε σε ρόλο κόφτη, τους Λουντ, Άλτμαν εσωτερικούς μέσους και τους Δώνη-Μυστακίδη ως δίδυμο στην κορυφή. Όσον αφορά τα πρόσωπα, αν ο Τζανδάρης είναι έτοιμος, κάτι που είναι το πιθανότερο, θα πάρει τη θέση του Άλτμαν.

Ο Ουζουνίδης θα δουλέψει και σήμερα το συγκεκριμένο σχήμα και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το Σάββατο το απόγευμα στους Ζωσιμάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x