Δριμεία κριτική στον Αλέξανδρο Αρετόπουλο, άσκησε μέσω του ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, χαρακτηρίζοντας την απόφαση του διαιτητή από τα Τρίκαλα να ξεκινήσει το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και τον Παναθηναϊκό υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες.

Μάλιστα, τόνισε ότι τόσο η Λαμία, όσο και ο Παναθηναϊκός, είχαν αντιληφθεί ότι το ματς δεν θα γινόταν και για αυτό το λόγο ειδικά οι παίκτες των «πρασίνων» σχεδόν δεν έκαναν ζέσταμα, με αποτέλεσμα να φοβούνται ειδικά στο πρώτο ημίχρονο να μπουν δυνατά στις φάσεις. Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι όλοι ξαφνιάστηκαν όταν είδαν τον Αρετόπουλο να σφυρίζει σέντρα, αφού προηγουμένως στα αποδυτήρια δεν είχε δείξει ότι θα έπαιρνε αυτή την απόφαση.

Πάντως, ο Τάσος Νικολογιάννης, χαρακτήρισε την ήττα ως μια από τις πιο μαύρες στην ιστορία του Παναθηναϊκού και εξέφρασε την άποψη ότι κάποιοι στο εσωτερικό της ομάδας θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ουζουνίδη.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ