Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Εξαιρετικές εντυπώσεις από Μακέντα, θα παίξει το Σάββατο στο φιλικό»

Πολύ ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα δείγματα γραφής του Φεντερίκο Μακέντα όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα που στέλνει ο Φεντερίκο Μακέντα στον Γιώργο Δώνη, σε ό,τι αφορά την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο Ιταλός επιθετικός σύμφωνα με το ρεπορτάζ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στη σημερινή προπόνηση αγωνιζόμενος στη θέση του σέντερ φορ και αντιλαμβανόμενος απόλυτα τα «θέλω» του Γιώργου Δώνη από τον επιθετικό του, ενώ ο ίδιος παρουσιάζεται γεμάτος κίνητρα για να «αναστήσει» την καριέρα του από τη στιγμή που τον έχουν περιβάλλει άνθρωποι που τον εμπιστεύονται όλοι.

Το ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι έχει βγάλει τις δύο προπονήσεις χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τη φυσική του κατάσταση και βάσει αυτής της εικόνας που έχει παρουσιάσει αναμένεται να παίξει και στο φιλικό του Σαββάτου με τον Ατρόμητο για περίπου 20 λεπτά.

Ο 27χρονος θα περάσει αύριο από εργομετρικά τεστ, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει σε επίσημα ματς αν δεν είναι στο 100%, με το τωρινό πλάνο να προορίζει τον Ιταλό να αξιοποιείται αρχικά ως αλλαγή και σταδιακά να αυξάνεται ο χρόνος συμμετοχής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x