Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Επικίνδυνος ο Πανιώνιος, δεν έχει λύσεις στον άξονα ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στην εικόνα του Πανιωνίου και τα προβλήματα τραυματισμών που έχει ο Παναθηναϊκός στο κέντρο, δίνοντας το ρεπορτάζ στον ΣΠΟΡ FM.

Επικίνδυνο χαρακτήρισε το σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγώντας στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 και το… γιατί.

«Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που κάνει ευκαιρίες στον αντίπαλο. Δέχεται κιόλας, αλλά κάνει πολλές ευκαιρίες. Έχω πάρα πολύ καλή εικόνα για αυτόν. Επίσης, υπάρχουν αρκετοί παίκτες στον άξονα που δεν είναι έτοιμοι, ενώ γυρνούν πολλοί νεαροί παίκτες από υποχρεώσεις με τις Εθνικές και πάντοτε αυτό είναι δύσκολο», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού».

Και πρόσθεσε: «Τον Κάτσε τον ξεχνάμε για 11άδα, έχει χάσει πάρα πολλές προπονήσεις, στην καλύτερη να είναι στον πάγκο. Ο Κουρμπέλης το είπε και ο ίδιος, μόνο αν δεν έχει ενόχληση, τότε είναι πιθανό να είναι αποστολή και 11άδα. Ο Στάικος είναι νοκ άουτ δεδομένα. Γενικά, δεν υπάρχουν λύσεις και ίσως ο Δώνης χρειαστεί από τον πάγκο βοήθεια».

Παράλληλα, αναφορικά με την προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ, ο Νικολογιάννης τόνισε πως είναι δύσκολη η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής του ματς και ότι υπολογίζει 10 με 15 χιλιάδες.

Ακούστε εδώ όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x