Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κανένα θέμα με Μπονιατίνι στον Παναθηναϊκό»

Ανέφικτη χαρακτήρισε την περίπτωση απόκτησης του Λέο Μπονιατίνι από τον Παναθηναϊκό ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του ΣΠΟΡ FM.

Τους λόγους για τους οποίους ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση του Λέο Μπονιατίνι, το όνομα του οποίου γράφτηκε σήμερα στον Τύπο, φρόντισε να «εξηγήσει» στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης

«Καταρχήν, ο Δώνης δεν έχει μιλήσει καθόλου ούτε με τον Παϊρότζ, ούτε με τον Αλαφούζο για τον Μπονιατίνι. Το κασέ του είναι δύο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ενώ η Αλ Χιλάλ πρόσφατα απέρριψε πρόταση 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για αυτόν. Ο παίκτης έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, άρα δεν μπορεί να έρθει δανεικός», τόνισε μεταξύ άλλων επί του θέματος.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ σε θέματα Παναθηναϊκού επισήμανε παράλληλα ότι μέσα στην εβδομάδα μπορεί να μάθουμε ότι ο Έργκους Κάτσε θα παραμείνει στο «τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού, αν στη σημερινή ψηφοφορία της Λίγκας ο Παναθηναϊκός δεν υποστηρίξει την ΑΕΚ, όπως θέλει ο ΠΑΟΚ.

Ενώ ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην συνάντηση που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, τονίζοντας πως δύσκολα θα υπάρξει σύμπνοια απόψεων…

Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x