Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μέχρι αύριο επίσημη τοποθέτηση Κυβέρνησης για Athens Alive. Τι ισχύει με Δώνη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε στους 94,6 όλα τα νέα του Παναθηναϊκού, αναφέροντας πως η Κυβέρνηση θα τοποθετηθεί επίσημα για το ραντεβού με Γιαννακόπουλο. Τι είπε για Παϊρότζ, άδεια, Δώνη, Κουρμπέλη.

Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα διοικητικά και αγωνιστικά νέα του Παναθηναϊκού έδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού ανέφερε πως μέχρι αύριο η Κυβέρνηση θα τοποθετηθεί και επίσημα για το χθεσινό πολύωρο ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το «Athens Alive», αφού για την ώρα και οι δύο πλευρές κρατάνε... κρυφά τα χαρτιά τους.

Από 'κει και πέρα, είπε με... νόημα ότι «ήξερα πως θα εμφανιστεί ο Παϊρότζ όταν έμαθα χθες πως θα συναντηθούν Γιαννακόπουλος-Τσίπρας, όπως είχε εμφανιστεί και μία μέρα μετά το ναύαγιο των διαπραγματεύσεων Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου». Παράλληλα, τόνισε πως ο Ταϊλανδός θα συναντηθεί με κυβερνητικά στελέχη γύρω από το ενδεχόμενο μπάσιμο του στην πράσινη ΠΑΕ, ενώ άφησε ανοιχτό το σενάριο να έχει ραντεβού και με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε «ντροπή» τον φάκελο που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για άδεια, την οποία και δεν πήρε. «Είναι... άδειος, δεν έχει διακανονισμούς με παίκτες, με ομάδες, δεν έχει πλάνο βιωσιμότητας, δεν έχει τίποτα», σχολίασε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε.

Στη συνέχεια τόνισε πως ο Γιώργος Δώνης παραμένει φαβορί για τον πάγκο των πρασίνων με τις οριστικές εξελίξεις να έρχονται ως το τέλος του μήνα. «Την Δευτέρα πιστεύω ο Νταμπίζας θα έχει ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Δώνη και ως την Τετάρτη αναμένεται η οριστική του απάντηση. Αν δεν προκύψει ξαφνικά κάποια πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα που να τον καλύπτει, τότε η λογική λέει πως θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Νικολογιάννης, προσθέτονας πως ο Έλληνας κόουτς έχει πει «όχι» σε δύο προτάσεις από Σαουηδική Αραβία και Αίγυπτο.

Τέλος, επανέλαβε πως ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι κανονικά πληρωμένος και δεν έχει δικαίωμα προσφυγής. «Πάνω του ο Νταμπίζας θέλει να στηρίξει τη νέα ομάδα και δεν θέλει να τον πουλήσει», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x