Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μόνο οι πράξεις θα δείξουν τι θα γίνει στον Παναθηναϊκό»

Ακούστε το ρεπορτάζ και όλα τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, όπως τα μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του ΣΠΟΡ FM.

Ώρα για πράξεις είναι πλέον στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να προχωρήσει η αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ και να μην αποδειχθούν… σχέδια επί χάρτου όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης!

«Θα ανοίξει η αύξηση και μόλις μπουν κάποια χρήματα και φιξαριστεί η συμφωνία θα γίνουν κάποιες αλλαγές, όχι απότομα αλλά σταδιακά και στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Καμία από τις δυο πλευρές δεν εκφράζει ανησυχία, μάλιστα η πλευρά Παϊρότζ λέει ότι θα μπουν την άλλη εβδομάδα. Μόνο οι πράξεις θα δείξουν τι θα γίνει, όλα τ’ άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Αν δεν μπουν τα χρήματα μένει ως έχει η κατάσταση και ο Παναθηναϊκός πορεύεται με τα υπάρχοντα πρόσωπα», σχολίασε επί του θέματος.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, καλώντας τον κόσμο να είναι προσεκτικός στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, εξηγώντας τους λόγους που «βγήκε».

Ενώ για το παιχνίδι των «πράσινων» με την ομάδα της Βοιωτίας ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Γιώργος Δώνης σκοπεύει να πάει με το 4-3-3 για σύστημα, όπως και στον αγώνα με τη Λάρισα.

Ακούστε εδώ όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x