Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μπερδεμένος για το αν πρέπει να φύγει ο Κουλιμπαλί»

Την ώρα που έχει στα χέρια πρόταση από την Αστάνα, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, εμφανίζεται μπερδεμένος για το αν πρέπει να αποχωρήσει ή όχι από τον Παναθηναϊκό.

Κρούση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει πραγματοποιήσει η Αστάνα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr.

Η ομάδα από το Καζακστάν θέλει να κάνει δικό της τον Αφρικανό δεξιό μπακ και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τόσο με τον ίδιο, όσο και με το τριφύλλι, ενώ προσφέρει συμβόλαιο με απολαβές ύψους 400.000 ευρώ.

Ωστόσο, όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Κουλιμπαλί είναι μπερδεμένος για το τι πρέπει να κάνει. Ο παίκτης είναι καλά στον Παναθηναϊκό και δεν θέλει να αποχωρήσει, αλλά παράλληλα τον προβληματίζει η παρούσα οικονομική κατάσταση.

Επιπλέον, έχοντας απορρίψει και άλλη προσφορά, ο παίκτης των «πρασίνων» είναι επιλεκτικός για την επόμενη ομάδα του, ενώ ζητάει και ένα καλό συμβόλαιο. Φυσικά για τον ίδιο παίζει ρόλο και το πρωτάθλημα και το πόσο ανταγωνιστικό θα είναι.

Πάντως, όσον αφορά το θέμα της Αστάνα, προς το παρόν δεν μπορεί να κάνει άμεσα μεταγραφές, αφού της έχει επιβληθεί σχετική απαγόρευση από την UEFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x