Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Δώνης θα έχει μια ημέρα ουσιαστικά για να δουλέψει ενόψει Απόλλωνα»

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δώνης στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Απόλλων Σμύρνης, λόγω των διεθνών, στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μια προετοιμασία που, όπως τόνισε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης δεν θα γίνει κάτω από τις… καλύτερες προϋποθέσεις.

«Υπάρχει ένα θέμα που δεν το λέω για δικαιολογία. Ουσιαστικά θα δουλέψει μια ημέρα ο Δώνης με την ομάδα. Ο Κότσαρης έπαιξε, ο Μαυρομάτης το ίδιο. Χατζηγιοβάννης-Μπουζουκης, ήταν επίσης βασικοί με την Ελπιδων. Ο Καμπετσής απουσίασε. Συν τον Κάτσε που ήταν με την Αλβανία, τον Κουρμπέλη που επέστρεψε τραυματίας και τον Γιόχανσον που δεν έχει προπονηθεί κανονικά. Μιλάμε για επτά οκτώ προβλήματα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο έμπειρος ρεπόρτερ των «πράσινων» επισήμανε πως δεν θα είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό να «σπάσει» την άμυνα του Απόλλωνα όσο δεν θα βάζει κάποιο γκολ.

Ενώ τέλος μιλώντας για την αδειοδότηση του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν, ο Νικολογιάννης επισήμανε πως εκφράζεται αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αλλά θα χρειαστούν σίγουρα και νέες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

Ακούστε εδώ όλο το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x