Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Όλο το παρασκήνιο της απόφασης Λυμπερόπουλου και η επόμενη μέρα στον ΠΑΟ» (audio)

Ακούστε όσα μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟ, μετά την αποχώρηση Λυμπερόπουλου. «Δεν σχετίζεται η απόφασή του με το θέμα Μπεργκ», τόνισε. Τι είπε για Ουζουνίδη

Το παρασκήνιο της απόφασης του Νίκου Λυμπερόπουλου να παραιτηθεί -από το βράδυ της Πέμπτης (22/6), όπως αποκάλυψε- από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

Όπως σημείωσε, λοιπόν, η απόφασή του παλαίμαχου διεθνή «δεν σχετίζεται μόνο με το θέμα Μπεργκ», καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση είχαν συμφωνήσει απόλυτα «να διεκδικήσει ο σύλλογος ό,τι μπορεί στη συγκεκριμένη υπόθεση και να μην κάνει πίσω».

«Άλλοι ήταν οι λόγοι, τους οποίους δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Ράγισε το γυαλί με τη διοίκηση και ο Νίκος δεν είναι διπλωμάτης. Είναι τέτοιος άνθρωπος. Αφού δεν συμφωνούμε, φεύγω», είπε χαρακτηριστικά ο Νικολογιάννης.

Από εκεί και πέρα και για το αν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ξεκαθάρισε: «Να φύγει άμεσα, τώρα, αποκλείεται! Βρίσκεται από το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και συζητάει με τους ανθρώπους της ομάδας για τις επόμενες κινήσεις».

Πρόσθεσε, τέλος, πως υπάρχει η φήμη ότι ο Γιάννης Αλαφούζος (που βρίσκεται στο εξωτερικό) θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου και όπως τόνισε, «δεν αποκλείω αυτό να γίνει Δευτέρα-Τρίτη. Θα πρέπει να βγει να μιλήσει ο κ. Αλαφούζος, γιατί υπάρχει τρομερή ανησυχία στον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x